Daarom ’t Lekker Plekske

’t Lekker Plekske is sterk in het produceren, ontwikkelen en verkopen van innovatieve brood en banket gerelateerde producten. Onze afzetmarkt is ruim opgezet in Nederland en de directe buurlanden. Wij bedienen met onze producten de brood- en banketgroothandels, de horecagroothandels, cateringbedrijven en winkelketens.

Vanaf 2014 is daarbij ook de focus komen liggen op make-off en bake-off. Waaronder verschillende tartelettes in zoet en hartig, brood-verwenvarianten zoals ontbijtartikelen, hartige producten. De appeltaart, appelbol en voorgebakken apfelstrudel (welke krokant blijft) behoren tot onze topproducten. Fingerfood (25 en 60 gram per artikel) is onze kracht.

Ons verhaal

Onze bakkerij is al vanaf 1947 gevestigd in Roosendaal. In de moeilijke tijden na de oorlog is deze opgestart als bakkerij en kokerij door Jan en Agnes Spaapen. In 1970 werd het bedrijf overgenomen door Sybrand en Netty Spaapen. In deze periode was de business gericht op winkels met een centrale productie. In 2010 was het aan Mark en Agnes Spaapen om het stokje over te nemen. De 3e generatie Spaapen is vanaf 2011 gestart met een nieuwe productielocatie. De hedendaagse productie voldoet aan alle eisen en normeringen BRC en EEG. Met als kernwaarde om de ambachtelijke uitstraling en het karakter van onze producten te behouden en de creativiteit van het ambacht op een rationele wijze inzetten naar unieke en smaakvolle producten.